Theo Peters

Ik wil graag mijn verhaal delen met mensen die ook op zoek zijn naar genezing van een bipolaire stoornis. Of zoals ik het zie, mensen die een spirituele crisis doorgemaakt hebben en hun trauma’s willen helen.

Eind 2010 kreeg ik steeds meer bijzondere ervaringen. Achteraf kan ik het nu wel redelijk verklaren, ik kreeg inzichten die niemand anders had. Ik kon dingen voorspellen. Mijn vrouw en kinderen vonden het geweldig en gaven positieve feedback. Ik raakte euforisch en geleidelijk in een manie. Ik sprak andere talen: Italiaans, Maleis en veel Engels; ik was een goede sjamaan maar ook een donkere slechte sjamaan. Ik kocht allerlei spullen en ging uiteindelijk s’avonds de straat op en liep tegen het verkeer in naar een andere wijk, mijn vrouw had inmiddels de politie gebeld. Verschillende mensen hadden de politie gebeld en ik werd snel gevonden.  Een team agenten omsingelden mij, ik ging in de verdediging en uiteindelijk werd ik afgevoerd naar een psychiatrische afdeling.  Daar werd ik gesepareerd. Ik heb 14 dagen platgespoten in de cel gelegen en dat was geen pretje. Na twee maanden was ik voldoende hersteld en ben toen zelf opgestapt. De behandeling van de psychiater was belabberd. Ook mijn ervaringen met de nazorg was niet best. De vele wisselingen bij de GGZ van psychiater (zes) vond ik betreurenswaardig.

Na een jaar had ik het gevoel dat ik helemaal niet bipolair was en stopte acuut met mijn medicatie. Dat resulteerde binnen een week in een opname, waarvan de eerste 14 dagen in een separeer cel.  Tijdens mijn verblijf van twee maanden heb ik heel bijzonder ervaringen gehad! Zo heb ik een tijdje gewandeld met Jezus, wat voor mij nog steeds echt is. Ik zie dit als een spirituele doorbraak, dat wil zeggen dat je kundalini energie in één keer door al je blokkades schiet waardoor je psyche het niet aankan en je in een psychose beland.

Ik ben na drie jaar rust uiteindelijk weer op zoek gegaan naar mijzelf (ik was erg bang geworden van wat ik had gezien en ervaren). Ik had een sterk gevoel dat ik wat met mijn bijzondere ervaringen moest doen. Ik ben bij de basis begonnen: aarden; kennis opdoen van de chakra’s en het afschermen van energie van anderen. Leren een te veel aan prikkels te doseren. Ik ben ingestapt in een tweedejaarsgroep mediumschap en voelde mij direct op mijn plaats. Naast het mediumschap heb ik diverse cursussen gedaan om me verder te ontwikkelen: transmedium, spiritueel gezinscoach, aurareader en aurahealer.

In juni kreeg ik via channeling met mijn helpers door dat ik de depakine niet meer nodig had en kon gaan afbouwen. Ik heb de medicatie rustig afgebouwd in overleg met mijn helpers. Dit klinkt vast zweverig maar het is mijn geloof! ik ben van de depakine af en ik heb nergens meer last van. Ik weet dat ik genezen ben met hulp van God.

Mijn verhaal speelde zich af rond mijn 57e. Ik ben nu 63. Al 42 jaar gelukkig getrouwd en vader van twee kinderen en vier kleinkinderen.

Ik wens jullie succes!

Warme groet,

Theo Peters